Πολιτική Απορρήτου

Ελληνικά - Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, οι οποίοι και υπαγορεύονται από τα όσα ορίζει ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ/2016/679, καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000.

Στο ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel αναγνωρίζουμε ότι η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντικό ζήτημα. Έχουμε αναπτύξει την παρούσα πολιτική για να εξηγήσουμε τις πρακτικές μας σχετικά με τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (https://www.avantis-hotel.gr), αλλά και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από άλλες πηγές, όπως οι γραπτές ή τηλεφωνικές επικοινωνίες ή η ενημέρωση που έχουμε όταν επισκέπτεστε το ξενοδοχείο μας.

Σημειώστε ότι αυτή η πολιτική δεν ισχύει για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τα οποία υπάγονται και ανήκουν στη σφαίρα ευθύνης τρίτων όπως π.χ. οι αερογραμμές, οι επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλοι φορείς παροχής υπηρεσιών, όπως επιχειρήσεις που οργανώνουν ή προσφέρουν πακέτα προσφορών, τους εμπορικούς συνεργάτες κλπ.

Μπορείτε να επιλέγετε πάντα τι είδους προσωπικά στοιχεία επιθυμείτε να μας δώσετε (και εφόσον το επιθυμείτε). Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, μπορεί αυτό να έχει επίδραση σε ορισμένες συναλλαγές σας.

 

Προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε και γιατί.

O όρος «προσωπικά δεδομένα», στην παρούσα πολιτική αναφέρεται σε στοιχεία, τα οποία σας προσδιορίζουν ή μπορούν να σας προσδιορίσουν ως άτομο. Στους τύπους προσωπικών στοιχείων που επεξεργαζόμαστε, περιλαμβάνονται οι παρακάτω περιπτώσεις:

Για να πραγματοποιήσετε κρατήσεις δωματίων (, τηλεφωνικά ή από τον χώρο του ξενοδοχείου μας) αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για θέματα σχετικά με τις κρατήσεις σας, αλλά και για προσφορές μας, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων. Ορισμένα από αυτά είναι το ονοματεπώνυμο, το φύλλο, η ημερομηνία γέννησης, η εθνικότητα, τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητας, η διεύθυνση διαμονής, ο αριθμός τηλεφώνου σταθερού και κινητού, Ε-mail και σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της τελευταίας.
Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται με τα στοιχεία του χρήστη μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης σας από το ξενοδοχείο. Οι λεπτομέρειες που αφορούν την πιστωτική σας κάρτα διαγράφονται μετά από την εξόφληση της διαμονής σας και της αναχώρησης σας καθώς και έπειτα από την ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των δαπανών σας προς το ξενοδοχείο μας.

Επιπλέον συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες όταν επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο μας, με διάφορους τρόπους όπως η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία του ξενοδοχείου μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχουμε. Εάν ακολουθήσετε αυτή την επιλογή, θα ερωτηθείτε για το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μαζί με το κείμενο οποιουδήποτε μηνύματος που επιλέγετε να περιλάβετε. Με τη χρησιμοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού, μας παρέχετε το δικαίωμα της καταχώρησης και χρήσης του ονόματος και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης για λόγους επικοινωνίας ώστε να σας ενημερώνουμε για θέματα σχετικά με αιτήματά σας, αλλά και για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές μας.
Μπορεί επίσης να ζητήσουμε τα ονόματα των συνταξιδιωτών σας και τυχόν προτιμήσεις σχετικές με τη διαμονή σας. Παράλληλα, συλλέγουμε κάθε πληροφορία που είναι αναγκαία για την ικανοποίηση ειδικών αιτημάτων (π.χ. καταστάσεις υγείας που απαιτούν ειδικές συνθήκες διαμονής η υπηρεσίας). Καθώς επίσης και στοιχεία επικοινωνίας με πρόσωπα με τα οποία συναλλασσόμαστε (π.χ. ταξιδιωτικοί πράκτορες ή διοργανωτές εκδηλώσεων).
Στοιχεία για εσάς λαμβάνουμε όμως, κι από άλλες πηγές. Αυτές περιλαμβάνουν επιχειρηματικούς συνεργάτες, όπως τουριστικά γραφεία ή άλλες ιστοσελίδες. Οτιδήποτε λαμβάνουμε από αυτές τις πηγές μπορεί να συνδυαστεί με τα στοιχεία που μας έχετε δώσει εσείς. Για παράδειγμα, οι υπηρεσίες κράτησης μέσω της ιστοσελίδας Booking.com ή άλλων συνεργατών που βρίσκονται online. Χρησιμοποιώντας ορισμένους από αυτούς, δίνετε τα στοιχεία της κράτησής σας στον επιχειρηματικό μας συνεργάτη, ο οποίος στη συνέχεια τα προωθεί σε εμάς.


Προσωπικά δεδομένα ανηλίκων

Λαμβάνομε ως δεδομένο ότι οι ανήλικοι που χρησιμοποιούν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας, έχουν την συγκατάθεση των κηδεμόνων τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την υποβολή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας είτε από εσάς είτε από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της κράτησής σας, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε κάποια στοιχεία της κράτησης με τον πάροχο της υπηρεσίας πληρωμής και το εκάστοτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προκειμένου να διαχειριστεί την επιστροφή χρημάτων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν και αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησής σας ή τη διεύθυνση IP από την οποία έγινε η κράτησή σας. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με τα σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε πρόσκληση μέσω e-mail για υποβολή σχολίων μετά τη διαμονή σας. Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ταξιδιώτες να επιλέξουν το κατάλυμα που τους ταιριάζει περισσότερο. Αν υποβάλετε σχόλιο, το σχόλιό σας μπορεί να αναρτηθεί στον ιστοχώρο μας.
Άλλες μορφές επικοινωνίας που μπορεί να υπάρξουν είναι μέσω e-mail , ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος κειμένου (sms), ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να γίνει για τους παρακάτω λόγους:
Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.
Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας , μπορεί να σας στείλουμε email υπενθύμισης για να συνεχίσετε την κράτησή σας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη αφού σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να ξαναψάξετε το κατάλυμα ούτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία κράτησής σας από την αρχή.
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μπορεί να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να γράψετε σχόλια για την εμπειρία σας από τον ιστοχώρο μας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για εμάς αφού βάσει των σχολίων σας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο μας.

 

Κοινοποίηση δεδομένων

Το ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel ,συνεργάζεται με τα ακόλουθα συστήματα online κρατήσεων: WebHotelier, Booking.com, Expedia, HRS (………)

Ο επισκέπτης του ιστοχώρου που προτίθεται να κάνει κράτηση μέσω των παραπάνω συστημάτων, θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά την πολιτική απορρήτου του εκάστοτε συστήματος κρατήσεων προτού προβεί σε οποιαδήποτε παραχώρηση των προσωπικών του στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, το ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel δεν ευθύνεται για τα δεδομένα που θα συλλέξουν τα παραπάνω συστήματα κρατήσεων.

 

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε αυτόματα - Cookies

Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστοχώρο μας, συγκεντρώνουμε και πληροφορίες αυτόματα, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα . Τα είδη των πληροφοριών που συγκεντρώνουμε μέσω των Cookies περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, το ID της συσκευής, τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, πληροφορίες για τη συμπεριφορά περιήγησης, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σας σύστημα, τον πάροχο ίντερνετ, χρονική σήμανση τελευταίας επίσκεψης, το URL που σας οδήγησε εκεί και στοιχεία τοποθεσίας ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies, κάντε κλικ εδώ.

 

Ασφάλεια, εντοπισμός και πρόληψη απάτης:

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, για την πρόληψη απάτης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για τη διερεύνηση και τον εντοπισμό περιπτώσεων απάτης. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα για την αξιολόγηση κινδύνων και για σκοπούς ασφάλειας, περιλαμβανομένης της επαλήθευσης ταυτότητας χρηστών. Για τους σκοπούς αυτούς, τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη, όπως στις αρχές εφαρμογής του νόμου, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, και σε εξωτερικούς συμβούλους.

Επιδιώκουμε επίσης και απαιτούμε από τους φορείς παροχής των υπηρεσιών μας να ασκήσουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Όσον αφορά τις online συναλλαγές, χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία διαβιβάζετε σε εμάς μέσω του δικτυακού μας τόπου όπως πρωτόκολλα SSL“Secured Sockets Layer”, Firwall, antivirus, antimalware κλπ. Δυστυχώς, κανένα σύστημα ασφαλείας ή σύστημα διαβίβασης των στοιχείων μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι εξ’ ολοκλήρου ασφαλές.

Για την προστασία και διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, σας ενημερώνουμε να μην περιλαμβάνετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία τυχόν μας αποστέλλετε. Παρακαλούμε μην μας στείλετε τους αριθμούς πιστωτικής κάρτας ή οποιαδήποτε ευαίσθητη προσωπική πληροφορία σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους πλην των προαναφερόμενων, χωρίς την έγκριση σας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε, αποκαλύψουμε, ανταλλάξουμε ή πουλήσουμε σε τρίτους. Η μοναδική περίπτωση δημοσιοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική η άλλη δημόσια Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 

Έλεγχος και μεταβολή προσωπικών στοιχείων

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας ένα e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Παρακαλούμε γράψτε “Αίτημα προσωπικών πληροφοριών” στο θέμα του email σας ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πιστεύετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε για εσάς είναι λανθασμένα ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα σας, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια αιτήματα μόνο προς την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία έχετε καταχωρήσει.

 

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα για την απαραίτητη περίοδο που χρειάζεται για να εκπληρωθούν οι σκοποί που περιγράφονται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, εκτός αν μια πιο μακροχρόνια περίοδος διατήρησης απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

Τροποποιήσεις στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Μπορεί κατά καιρούς να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου μας, σύμφωνα πάντα με το υφιστάμενο ή μελλοντικό νομικό πλαίσιο. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε αυτή την πολιτική μπορείτε να επισκέπτεστε τακτικά την σελίδα αυτήν για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

 

Ελληνικά - Πολιτική Απορρήτου

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος, οι οποίοι και υπαγορεύονται από τα όσα ορίζει ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων ΕΕ/2016/679, καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000.

Στο ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel αναγνωρίζουμε ότι η διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντικό ζήτημα. Έχουμε αναπτύξει την παρούσα πολιτική για να εξηγήσουμε τις πρακτικές μας σχετικά με τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας (https://www.avantis-hotel.gr), αλλά και τις πρακτικές μας σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που λαμβάνονται από άλλες πηγές, όπως οι γραπτές ή τηλεφωνικές επικοινωνίες ή η ενημέρωση που έχουμε όταν επισκέπτεστε το ξενοδοχείο μας.

Σημειώστε ότι αυτή η πολιτική δεν ισχύει για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων τα οποία υπάγονται και ανήκουν στη σφαίρα ευθύνης τρίτων όπως π.χ. οι αερογραμμές, οι επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλοι φορείς παροχής υπηρεσιών, όπως επιχειρήσεις που οργανώνουν ή προσφέρουν πακέτα προσφορών, τους εμπορικούς συνεργάτες κλπ.

Μπορείτε να επιλέγετε πάντα τι είδους προσωπικά στοιχεία επιθυμείτε να μας δώσετε (και εφόσον το επιθυμείτε). Ωστόσο, αν επιλέξετε να μην μας παράσχετε ορισμένα στοιχεία, μπορεί αυτό να έχει επίδραση σε ορισμένες συναλλαγές σας.

Προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγουμε και γιατί.

O όρος «προσωπικά δεδομένα», στην παρούσα πολιτική αναφέρεται σε στοιχεία, τα οποία σας προσδιορίζουν ή μπορούν να σας προσδιορίσουν ως άτομο. Στους τύπους προσωπικών στοιχείων που επεξεργαζόμαστε, περιλαμβάνονται οι παρακάτω περιπτώσεις:

Για να πραγματοποιήσετε κρατήσεις δωματίων (, τηλεφωνικά ή από τον χώρο του ξενοδοχείου μας) αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για θέματα σχετικά με τις κρατήσεις σας, αλλά και για προσφορές μας, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων. Ορισμένα από αυτά είναι το ονοματεπώνυμο, το φύλλο, η ημερομηνία γέννησης, η εθνικότητα, τα στοιχεία διαβατηρίου ή ταυτότητας, η διεύθυνση διαμονής, ο αριθμός τηλεφώνου σταθερού και κινητού, Ε-mail και σε περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, τα στοιχεία της τελευταίας.
Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται μόνο για την συγκεκριμένη συναλλαγή την οποία εσείς ζητήσατε. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αποθηκεύονται με τα στοιχεία του χρήστη μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης σας από το ξενοδοχείο. Οι λεπτομέρειες που αφορούν την πιστωτική σας κάρτα διαγράφονται μετά από την εξόφληση της διαμονής σας και της αναχώρησης σας καθώς και έπειτα από την ολοσχερή εξόφληση του συνολικού ποσού των δαπανών σας προς το ξενοδοχείο μας.

Επιπλέον συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες όταν επικοινωνείτε με το ξενοδοχείο μας, με διάφορους τρόπους όπως η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία του ξενοδοχείου μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας που παρέχουμε. Εάν ακολουθήσετε αυτή την επιλογή, θα ερωτηθείτε για το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μαζί με το κείμενο οποιουδήποτε μηνύματος που επιλέγετε να περιλάβετε. Με τη χρησιμοποίηση αυτού του χαρακτηριστικού, μας παρέχετε το δικαίωμα της καταχώρησης και χρήσης του ονόματος και της ηλεκτρονικής διεύθυνσης για λόγους επικοινωνίας ώστε να σας ενημερώνουμε για θέματα σχετικά με αιτήματά σας, αλλά και για να μαθαίνετε τα νέα και τις προσφορές μας.
Μπορεί επίσης να ζητήσουμε τα ονόματα των συνταξιδιωτών σας και τυχόν προτιμήσεις σχετικές με τη διαμονή σας. Παράλληλα, συλλέγουμε κάθε πληροφορία που είναι αναγκαία για την ικανοποίηση ειδικών αιτημάτων (π.χ. καταστάσεις υγείας που απαιτούν ειδικές συνθήκες διαμονής η υπηρεσίας). Καθώς επίσης και στοιχεία επικοινωνίας με πρόσωπα με τα οποία συναλλασσόμαστε (π.χ. ταξιδιωτικοί πράκτορες ή διοργανωτές εκδηλώσεων).
Στοιχεία για εσάς λαμβάνουμε όμως, κι από άλλες πηγές. Αυτές περιλαμβάνουν επιχειρηματικούς συνεργάτες, όπως τουριστικά γραφεία ή άλλες ιστοσελίδες. Οτιδήποτε λαμβάνουμε από αυτές τις πηγές μπορεί να συνδυαστεί με τα στοιχεία που μας έχετε δώσει εσείς. Για παράδειγμα, οι υπηρεσίες κράτησης μέσω της ιστοσελίδας Booking.com ή άλλων συνεργατών που βρίσκονται online. Χρησιμοποιώντας ορισμένους από αυτούς, δίνετε τα στοιχεία της κράτησής σας στον επιχειρηματικό μας συνεργάτη, ο οποίος στη συνέχεια τα προωθεί σε εμάς.


Προσωπικά δεδομένα ανηλίκων

Λαμβάνομε ως δεδομένο ότι οι ανήλικοι που χρησιμοποιούν ή πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες μας, έχουν την συγκατάθεση των κηδεμόνων τους, οι οποίοι είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για την υποβολή των προσωπικών στοιχείων των παιδιών τους.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Σε περίπτωση που ζητηθεί επιστροφή χρημάτων για την κράτησή σας είτε από εσάς είτε από τον κάτοχο της πιστωτικής κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση της κράτησής σας, μπορεί να χρειαστεί να μοιραστούμε κάποια στοιχεία της κράτησης με τον πάροχο της υπηρεσίας πληρωμής και το εκάστοτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προκειμένου να διαχειριστεί την επιστροφή χρημάτων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν και αντίγραφο της επιβεβαίωσης της κράτησής σας ή τη διεύθυνση IP από την οποία έγινε η κράτησή σας. Επιπλέον, μπορεί να μοιραστούμε πληροφορίες με τα σχετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε περίπτωση που κρίνουμε ότι είναι απολύτως απαραίτητο για σκοπούς πρόληψης και εντοπισμού απάτης.
Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να σας στείλουμε πρόσκληση μέσω e-mail για υποβολή σχολίων μετά τη διαμονή σας. Έτσι, μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ταξιδιώτες να επιλέξουν το κατάλυμα που τους ταιριάζει περισσότερο. Αν υποβάλετε σχόλιο, το σχόλιό σας μπορεί να αναρτηθεί στον ιστοχώρο μας.
Άλλες μορφές επικοινωνίας που μπορεί να υπάρξουν είναι μέσω e-mail , ταχυδρομείου, τηλεφώνου ή μηνύματος κειμένου (sms), ανάλογα με τα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε μοιραστεί μαζί μας. Αυτό μπορεί να γίνει για τους παρακάτω λόγους:
Μπορεί να χρειαστεί να απαντήσουμε και να διαχειριστούμε αιτήματα που έχετε υποβάλει.
Εάν δεν έχετε ολοκληρώσει την κράτησή σας , μπορεί να σας στείλουμε email υπενθύμισης για να συνεχίσετε την κράτησή σας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη αφού σας επιτρέπει να συνεχίσετε την κράτησή σας χωρίς να χρειάζεται να ξαναψάξετε το κατάλυμα ούτε να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία κράτησής σας από την αρχή.
Όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας μπορεί να σας στείλουμε ένα ερωτηματολόγιο ή να σας προσκαλέσουμε να γράψετε σχόλια για την εμπειρία σας από τον ιστοχώρο μας. Πιστεύουμε ότι η πρόσθετη αυτή υπηρεσία είναι χρήσιμη τόσο για εσάς όσο και για εμάς αφού βάσει των σχολίων σας θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε τον ιστοχώρο μας.

 

Κοινοποίηση δεδομένων

Το ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel ,συνεργάζεται με τα ακόλουθα συστήματα online κρατήσεων: WebHotelier, Booking.com, Expedia, HRS (………)

Ο επισκέπτης του ιστοχώρου που προτίθεται να κάνει κράτηση μέσω των παραπάνω συστημάτων, θα πρέπει να διαβάσει προσεκτικά την πολιτική απορρήτου του εκάστοτε συστήματος κρατήσεων προτού προβεί σε οποιαδήποτε παραχώρηση των προσωπικών του στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση, το ξενοδοχείο Avantis Suites Hotel δεν ευθύνεται για τα δεδομένα που θα συλλέξουν τα παραπάνω συστήματα κρατήσεων.

 

Δεδομένα που συγκεντρώνουμε αυτόματα - Cookies

Όταν χρησιμοποιείτε τον ιστοχώρο μας, συγκεντρώνουμε και πληροφορίες αυτόματα, ορισμένες από τις οποίες μπορεί να αποτελούν προσωπικά δεδομένα . Τα είδη των πληροφοριών που συγκεντρώνουμε μέσω των Cookies περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, το ID της συσκευής, τις σελίδες που έχετε επισκεφτεί, πληροφορίες για τη συμπεριφορά περιήγησης, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σας σύστημα, τον πάροχο ίντερνετ, χρονική σήμανση τελευταίας επίσκεψης, το URL που σας οδήγησε εκεί και στοιχεία τοποθεσίας ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των cookies, κάντε κλικ εδώ.

 

Ασφάλεια, εντοπισμός και πρόληψη απάτης:

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν προσωπικά δεδομένα, για την πρόληψη απάτης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων. Χρησιμοποιούμε επίσης αυτές τις πληροφορίες για τη διερεύνηση και τον εντοπισμό περιπτώσεων απάτης. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα για την αξιολόγηση κινδύνων και για σκοπούς ασφάλειας, περιλαμβανομένης της επαλήθευσης ταυτότητας χρηστών. Για τους σκοπούς αυτούς, τα προσωπικά δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν σε τρίτα μέρη, όπως στις αρχές εφαρμογής του νόμου, όπως επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία, και σε εξωτερικούς συμβούλους.

Επιδιώκουμε επίσης και απαιτούμε από τους φορείς παροχής των υπηρεσιών μας να ασκήσουν κάθε προσπάθεια έτσι ώστε να διατηρήσουμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Όσον αφορά τις online συναλλαγές, χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία διαβιβάζετε σε εμάς μέσω του δικτυακού μας τόπου όπως πρωτόκολλα SSL“Secured Sockets Layer”, Firwall, antivirus, antimalware κλπ. Δυστυχώς, κανένα σύστημα ασφαλείας ή σύστημα διαβίβασης των στοιχείων μέσω του διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι είναι εξ’ ολοκλήρου ασφαλές.

Για την προστασία και διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων, σας ενημερώνουμε να μην περιλαμβάνετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία τυχόν μας αποστέλλετε. Παρακαλούμε μην μας στείλετε τους αριθμούς πιστωτικής κάρτας ή οποιαδήποτε ευαίσθητη προσωπική πληροφορία σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν για άλλους λόγους πλην των προαναφερόμενων, χωρίς την έγκριση σας και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να τα δημοσιοποιήσουμε, αποκαλύψουμε, ανταλλάξουμε ή πουλήσουμε σε τρίτους. Η μοναδική περίπτωση δημοσιοποίησης των προσωπικών σας δεδομένων είναι εάν αυτό επιβάλλεται από δικαστική η άλλη δημόσια Αρχή, σύμφωνα πάντα με την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία.

 

Έλεγχος και μεταβολή προσωπικών στοιχείων

Διατηρείτε πάντα το δικαίωμα να ελέγξετε τα προσωπικά στοιχεία που συγκεντρώνουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να ζητήσετε μια επισκόπηση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντάς μας ένα e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Παρακαλούμε γράψτε “Αίτημα προσωπικών πληροφοριών” στο θέμα του email σας ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πιστεύετε ότι τα προσωπικά στοιχεία που έχουμε για εσάς είναι λανθασμένα ή αν έχετε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούνται τα προσωπικά σας στοιχεία. Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα σας, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε τέτοια αιτήματα μόνο προς την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την οποία έχετε καταχωρήσει.

 

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα για την απαραίτητη περίοδο που χρειάζεται για να εκπληρωθούν οι σκοποί που περιγράφονται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, εκτός αν μια πιο μακροχρόνια περίοδος διατήρησης απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

Τροποποιήσεις στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Μπορεί κατά καιρούς να αλλάζουμε την Πολιτική Απορρήτου μας, σύμφωνα πάντα με το υφιστάμενο ή μελλοντικό νομικό πλαίσιο. Αν σας ενδιαφέρει να παρακολουθείτε αυτή την πολιτική μπορείτε να επισκέπτεστε τακτικά την σελίδα αυτήν για να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies στις ρυθμίσεις πολιτικής για τους browsers