ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

1. Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με ΤΑΧΙ
Το ξενοδοχείο μας έχει τη δυνατότητα να παραλάβει τους πελάτες του ακριβώς μετά την άφιξή τους στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με ΤΑΧΙ και να τους μεταφέρει στο Avantis Suites Hotel στην Ερέτρια σε 75 min και με κόστος μεταφοράς 135,00€.

2. Από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με METRO και Λεωφορείο του ΚΤΕΛ
Μετά την έξοδο από το Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, επιβιβαζόμαστε στο METRO του αεροδρομίου. Μετά από μία διαδρομή περίπου 40min φτάνουμε στο σταθμό Μοναστηράκι. Κατεβαίνουμε και με το ίδιο εισιτήριο (κόστους 8€/άτομο) παίρνουμε την γραμμή Νο1 Ηλεκτρικός προς ΚΗΦΙΣΙΑ και κατεβαίνουμε στο σταθμό Κάτω Πατήσια. Βγαίνοντας από το σταθμό υπάρχει η στάση λεωφορείων από Αθήνα για Ερέτρια. Το κόστος του εισιτηρίου είναι περίπου 10€.

3. Από Αθήνα με Αυτοκίνητο Διαμέσου Χαλκίδας
Από Αθήνα μετά τα 2α Διόδια Σχηματαρίου της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Χαλκίδα . Περνάτε την Υψηλή Γέφυρα και στη διασταύρωση (φανάρια) στα ΚΤΕΛ Εύβοιας( η οποία βρίσκεται στο τέρμα του περιφερειακού της υψηλής γέφυρας) στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Νότια Εύβοια, φτάνετε μετά από 3km στη Διασταύρωση (φανάρι) της Λαμψάκου και συνεχίζετε ευθεία προς Βασιλικό στο οποίο θα φτάσετε μετά από άλλα 5,5km . Από το Βασιλικό συνεχίζοντας ευθεία προς Νότια Εύβοια μετά από άλλα 11km φτάνετε στην είσοδο της Ερέτριας όπου και στρίβετε δεξιά. Συνολικά υπολογίστε 20 λεπτά για 20km περίπου που είναι η συνολική διαδρομή από Χαλκίδα. Όσον αφορά στις απόλυτες χιλιομετρικές αποστάσεις, η διαδρομή από την Αθήνα μέσω Χαλκίδας είναι 95 χιλιόμετρα.

4. Από Αθήνα με Αυτοκίνητο Διαμέσου Ferry Boat Ωρωπό – Ερέτρια
Από Αθήνα μετά τα 1α Διόδια της Εθνικής Αθηνών – Λαμίας και απόσταση 1km στο ύψος Μαλακάσας στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Ωρωπό. Μετά από 10km φτάνετε στο λιμάνι του Ωρωπού. Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δρομολόγια από τον Ωρωπό προς την Ερέτρια και αντίστροφα είναι συχνότατα (κάθε 20 min), ενώ η διάρκεια του θαλάσσιου ταξιδιού δεν ξεπερνά τα 20-25 λεπτά. Όσον αφορά στις απόλυτες χιλιομετρικές αποστάσεις, η διαδρομή από την Αθήνα μέσω Ωρωπού είναι 50 χιλιόμετρα.

5. Από Αθήνα για Ερέτρια με λεωφορείο(ΚΤΕΛ)
Τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ (Σταθμός Λιοσίων) εκτελούν καθημερινά δρομολόγια από την Αθήνα για την Ερέτρια ( Πληροφορίες τηλ: ΚΤΕΛ Λιοσίων 2108317153, 2108317163).

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies στις ρυθμίσεις πολιτικής για τους browsers