ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Όροι και Προϋποθέσεις Κρατήσεων

Ώρες άφιξης/Αναχώρησης
Ώρα άφιξης: 14:00-22:00
Ώρα Αναχώρησης: Έως 12:00 το μεσημέρι.
(Διαφορετικές ώρες άφιξης και αναχώρησης είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν μετά από αίτημα σας και εφόσον αυτό είναι εφικτό).

Μη Εμφάνιση
Η μη άφιξη του πελάτη, η οποία είναι μετά το χρονικό διάστημα που αναφέρεται στην Ώρα Άφιξης, ορίζεται ως Μη Εμφάνιση και κατά συνέπεια οποιαδήποτε προκαταβολή ή εξόφληση έχει πραγματοποιηθεί χάνεται και πλέον το δωμάτιο θεωρείται ελεύθερο και στην διάθεση του τμήματος κρατήσεων.

Καθυστέρηση Αναχώρησης
Η καθυστέρηση αναχώρησης κάποιου δωματίου, κατόπιν συνεννόησης με την Reception ,μεταξύ 12:00-18:00 έχει επιπλέον χρέωση 50% της ημερήσιας τιμής του δωματίου και 100% μετά τις 18:00.

Πρωινό
Το πρωινό είναι μπουφέ και περιλαμβάνεται στην τιμή. Σε περίπτωση χαμηλής πληρότητας, το πρωινό θα είναι σερβιριστώ και θα περιλαμβάνει : Φρέσκο ψωμάκι, βούτυρο, ντόπιο μέλι, χειροποίητη μαρμελάδα, κέικ, φρέσκα κουλουράκια, αυγό, τόστ, χυμό, καφέ φίλτρου, τσάι, γάλα δημητριακά.

Παιδιά και επιπλέον κρεβάτια
Όλα τα παιδιά κάτω των 3 ετών διαμένουν χωρίς χρέωση, στην περίπτωση διαμονής με πρωινό. Παρκοκρέβατα και επιπλέον κρεβάτια είναι δυνατόν να τοποθετηθούν μετά από αίτημα σας και διαθεσιμότητας.

Χώρος στάθμευσης
Υπάρχει χώρος parking στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μεγάλο μέρος του οποίου είναι καλυμμένο και διατίθεται δωρεάν.

Internet
Υπάρχει ασύρματη σύνδεση Internet (WiFi) στο χώρο του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται.

Ξαπλώστρες
Για τους διαμένοντες πελάτες του Ξενοδοχείου μας, η χρήση σε ομπρέλες & ξαπλώστρες διατίθεται δωρεάν, τόσο στην πισίνα όσο και στην παραλία.

Δημιουργική απασχόληση Παιδιών
Το ξενοδοχείο μας παρέχει δωρεάν την δημιουργική απασχόληση στους μικρούς μας επισκέπτες κατά την περίοδο υψηλής πληρότητας του Ξενοδοχείου.

Ακύρωση
Οι κρατήσειςεπιβεβαιώνονται με μη επιστρέψιμη προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού της κράτησης.
Για ακυρώσεις μεταξύ 60 και 7 ημερών πριν την άφιξη: 50% του συνολικού ποσού της κράτησης
Για ακυρώσεις λιγότερο από 7 ημέρες πριν την άφιξη ή σε περίπτωση μη εμφάνισης: 100% του συνολικού ποσού της κράτησης (όχι λιγότερο από την 1 ημέρα διαμονής)

Κατοικίδια
Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται.

Φόροι και επιπλέον χρεώσεις
Οι τιμές διαμονής συμπεριλαμβάνουν όλους τους Νόμιμους Φόρους.

Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες
Visa, Mastercard, Maestro.Το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να προ-εγκρίνει πιστωτικές κάρτες πριν από την άφιξη. Ο πελάτης επιβαρύνεται με την προμήθεια 2% προς την Τράπεζα.

Τραπεζικός λογαριασμός ξενοδοχείου

Τράπεζα Πειραιώς

Όνομα δικαιούχου: Avantis Suites Hotel

Αριθμός Λογαριασμού: 5156 0397 57 476

IBAN: GR 6701 7215 6000 5156 0397 57 476

SWIFT-BIC: PIRBGRAA

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies στις ρυθμίσεις πολιτικής για τους browsers