ΕΥΕΞΙΑ & ΜΑΣΑΖ

Μασάζ αρωματοθεραπείας
Η ανακουφιστική πίεση του μασάζ με λάδι σε όλο το σώμα αποτελεί μία αποτελεσματική θεραπεία για απόλυτη χαλάρωση, ανακούφιση από μυϊκούς πόνους και αποβολή των τοξινών από το σώμα. Το μασάζ αυτό δημιουργήθηκε από το συνδυασμό τεχνικών Αγουρβεδικού μασάζ για πλάτη και κεφάλι (Indian Head Massage) και μασάζ αρωματοθεραπείας από την Ταϊλάνδη (Thai aromatherapy). Η αρωματοθεραπεία ωφελεί σε μυοσκελετικά προβλήματα, κατάθλιψη, άγχος, αϋπνία, πονοκεφάλους, υπερκόπωση και ενισχύει ακόμα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η μάλαξη σε όλο το σώμα με λάδι αναζωογονεί το δέρμα και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Προάγει την ισορροπία και την αρμονία στο σώμα , το πνεύμα και το νου.

ΣΠΟΝΔΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η σπονδυλοθεραπεία είναι ολιστική μέθοδος-θεραπεία που βοηθά στην ευθυγράμμιση και τη γενική ισορροπία του σώματος . Απευθύνεται στους μαλακούς ιστούς , τους μύες , τον συνδετικό ιστό και την περιτονία. Όταν η μυϊκή σύσπαση χαλαρώσει , οποιαδήποτε απόκλιση του σκελετού από τη θέση μπορεί να επανέλθει. Έτσι , από τεχνική άποψη , η σπονδυλοθεραπεία εμπεριέχει νευρο-μυϊκές τεχνικές , τεχνικές μυϊκής ενέργειας , μασάζ, sotai , ενεργειακή θεραπεία , ασκήσεις και κινησιοθεραπεία .

ΜΑΣΑΖ HOT STONE
Οι ζεστές πέτρες ή hot stones όπως είναι γνωστές, αποτελούν μία πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία.Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι βασάλτης, ένα πέτρωμα με ιδιαίτερες θεραπευτικές ιδιότητες. Είναι ηφαιστειογενής και έχει την ικανότητα να αποβάλλει από το σώμα τις εντάσεις, είναι γεμάτος ενέργεια και μοναδικός αγωγός θερμότητας. Αυτό σημαίνει ότι απορροφά τέλεια την θερμότητα και την διαχέει ομοιόμορφα μαζί με τις ενεργειακές του ιδιότητες όσο βρίσκεται σε επαφή με το σώμα. Οι πέτρες είναι στρογγυλές, έχουν λεία υφή και είναι εξαιρετικά ευχάριστες στην αφή. Eκτός από πόνους αποβάλλεται άγχος, ένταση, συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και γενικά διαταραχές του ενεργειακού σώματος. Οι πέτρες τοποθετούνται σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία και σε συνδυασμό με το αρωματοθεραπευτικό μασάζ έχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ (30 λεπτά)
Με τις άκρες των δακτύλων εφαρμόζονται απαλές τεχνικές για την απελευθέρωση του υποδόριου συνδετικού ιστού. Οι τεχνικές μασάζ και μυϊκής ανανέωσης, στόχο έχουν την επαναφορά του «φυσικού σχήματος» του προσώπου. Σε σύντομο διάστημα οι ρυτίδες λειαίνονται, τα βλέφαρα ανανεώνονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, και αποκαθίσταται ο μυϊκός τόνος.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΩΜΑΤΟΣ (40 ΛΕΠΤΑ)
Ιδανική θεραπεία που βοηθάει στην ψυχοσωματική ευεξία. κατάλληλο για αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων.Το μασάζ χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου, του άγχους και του στρες αλλά και για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς, για να καταπραΰνει σωματικούς πόνους, αλλά και παθήσεις όπως η αρθρίτιδα και νευρικά προβλήματα.

Μερικές από τις ευεργετικές επιπτώσεις του μασάζ είναι:

  • Μειώνει το σωματικό πόνο
  • Μειώνει το στρες
  • Χαλαρώνει τους μυς
  • Προσθέτει υγιή λάμψη στο δέρμα
  • Βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου
  • Ενισχύει το εύρος της κίνησης
  • Αυξάνει την ενέργεια