ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το Ξενοδοχείο Avantis Suites στην Ερέτρια Ευβοίας αποτελεί τον ορισμό του ξενοδοχείου για οικογενειακές διακοπές και ειδικά για οικογένειες με περισσότερα από 2 παιδάκια. Έχοντας το πλεονέκτημα των μεγάλων εσωτερικών χώρων των δωματίων, τόσο στα Στούντιο (μονόχωρο 40m2) όσο και στις Σουίτες (Δίχωρο 54m2), οι οικογένειες αισθάνονται κυριολεκτικά σαν το σπίτι τους.

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι η υψηλή αίσθηση ασφάλειας που μεταδίδει στους γονείς. Οι ίδιοι, απολαμβάνοντας τον καφέ τους, μπορούν να έχουν άποψη για το πού βρίσκονται τα παιδιά τους, ανά πάσα στιγμή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει: εξωτερική παιδική πισίνα με γλυκό νερό, εξωτερική παιδική χαρά μέσα στα πεύκα, μεγάλο χώρο με γκαζόν για διάφορα παιχνίδια στον κήπο καθώς και αμμώδη παραλία ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, καθόλου απότομη, κατάλληλη για παιχνίδι μέσα και έξω από το νερό για όλη την οικογένεια.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies στις ρυθμίσεις πολιτικής για τους browsers