Το Avantis Suites Hotel είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο στην Ερέτρια – Εύβοια. Πρόσφατα χτισμένο, δίπλα στη θάλασσα, με την υπέροχη παραλία του, ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο. Με μοντέρνα αρχιτεκτονική, με τις υπηρεσίες που προσφέρει και με τον σεβασμό στα φυσικά στοιχεία, το Avantis Suites Hotel δίνει μία ξεχωριστή εμπειρία στους πελάτες του, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν ιδανικές διακοπές στην Εύβοια.

Το ξενοδοχείο μας στην Ερέτρια – Εύβοια, διαθέτοντας ευρύχωρα Studios και Junior Suites με θέα στη θάλασσα, εξωτερική μεγάλη πισίνα, ξαπλώστρες στην παραλία και γύρω από την πισίνα, pool & beach bar, ταβέρνα, προσφέρει ένα πλήρες πακέτο για διακοπές στην Εύβοια.

Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την υπέροχη θέα στη θάλασσα, το νόστιμο φαγητό του ξενοδοχείου και τις βόλτες στην πόλη της Ερέτριας στην Εύβοια.

avantis hotel

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
Το Avantis Suites Hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο, σε ιδανική τοποθεσία δίπλα στην Ερέτρια της Εύβοιας. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο στην Ερέτρια αιχμαλωτίζει την καρδιά και την ψυχή των διακεκριμένων καλεσμένων του.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ
Ανακαλύψτε το νησί της Εύβοιας από το ξενοδοχείο μας στην Ερέτρια! Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδα. Η Ερέτρια βρίσκεται ακριβώς στη μέση της Εύβοιας. Πολλές δραστηριότητες προσφέρονται στους επισκέπτες όπως: πεζοπορία, ιππασία, κατάδυση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, paintball, kite surfing και εκδρομές. Επίσης η Εύβοια έχει πανέμορφες παραλίες (Λιμνιώνας, Μουρτερή, Κάλαμος, Χιλιαδού και πολλές άλλες). Η Ερέτρια είναι το καλύτερο μέρος γιαδιακοπές στην Εύβοια!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τα cookies στις ρυθμίσεις πολιτικής για τους browsers